Turisztikai sátor RAMBLE 2 1x2x1m Bestway 68001

Kód: ID_17916-UNIW
8 858 Ft
Raktáron (4 ks)

A Bestway RAMBLE X2 túrasátor minden napozó elvárásának megfelel, és nem csak annak. A 100 x 200 x 100 cm-es túrasátor egy felnőtt számára készült, és két kisgyermeknek nyújt menedéket a nap, a szél vagy az eső elől.

Részletes információ

HITELES ÜZLET
HITELES ÜZLET
Több mint 1000 vásárló ajánl minket a recenziókban
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
199€ feletti vásárlás esetén.
SAJÁT RAKTÁRKÉSZLET
SAJÁT RAKTÁRKÉSZLET
Több mint 5000 termék raktáron
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Ha kétségei támadtak, hívjon bátran...

Termék részletes leírása

A Bestway RAMBLE X2 túrasátor minden napozó elvárásának megfelel, és nem csak annak. A 100 x 200 x 100 cm-es túrasátor egy felnőtt számára készült, és két kisgyermeknek nyújt menedéket a nap, a szél vagy az eső elől. Ennek a sátornak az az előnye, hogy a szövet, amelyből készült, rendkívül ellenálló a külső tényezőkkel szemben. A gyermekek vízben való biztonsága mellett nem szabad elfelejteni, hogy a szárazföldön is megfelelően meg kell védeni a baba érzékeny bőrét. A sátor menedéket nyújt egy csecsemőnek, egy idős embernek, vagy egy kis magánéletet egy ápoló anyukának.

A sátor anyaga 170T poliészter, 110g/m²-es membránnal, amely hatékony védelmet biztosít az eső és a nedvesség ellen. Az ilyen szövet sokkal ellenállóbb a szakadással, a fakulással és a szennyeződéssel szemben is. És ha mégis, nagyon könnyen tisztítható egy nedves ruhával. A Bestway túra- és strandsátor saját padlóval is rendelkezik, ami további védelmet nyújt nekünk a homoktól és a fűtől.
A készlethez egy praktikus táska tartozik, amely könnyen behelyezhető és hordozható, valamint a szél elleni védelem érdekében csapok.

Bestway strandsátor specifikáció:
- gyors és egyszerű összeszerelés
- könnyű és praktikus
- belső zsebbel rendelkezik

- praktikus táska a könnyű szállításhoz
- 1 felnőtt számára tervezve

Műszaki adatok:
- méretek 100 x 200 x 100 cm
- anyag poliészter 170T PA 300 mm
- membrán 110g/m² PE
- hering mérete 160 x 3,8 mm
- súly 1,30 kg

Könnyű összecsukhatóságának és könnyű súlyának köszönhetően a sátor nem foglal sok helyet, és mindig helyet talál az autó csomagtartójában vagy a turista hátizsákjában, mint a strandolás vagy kempingezés nélkülözhetetlen kelléke. Tekintse meg a Tufi üzletben kapható kempingtermékeket is.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Túrázás és szabadtéri
Súly: 1.3 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: