Szelfibot/állvány 2 az 1-ben BLUETOOTH-hoz + távirányító IZOXIS 21234

Kód: 71397
1 881 Ft
Raktáron (4 ks)

Az állványfunkcióval ellátott szelfibot tökéletes kütyü a fotózás és filmezés rajongói számára. Vezeték nélküli távirányítóval felszerelt, amely lehetővé teszi a fényképek és videók rögzítését a telefon zárógombjának használata nélkül.

Részletes információ

HITELES ÜZLET
HITELES ÜZLET
Több mint 1000 vásárló ajánl minket a recenziókban
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
199€ feletti vásárlás esetén.
SAJÁT RAKTÁRKÉSZLET
SAJÁT RAKTÁRKÉSZLET
Több mint 5000 termék raktáron
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Ha kétségei támadtak, hívjon bátran...

Termék részletes leírása

Selfie bot / állvány 2in1 BLUETOOTH + TÁVVEZÉRLŐ IZOXIS 21234
Az állványfunkcióval ellátott szelfibot tökéletes kütyü a fotózás és filmezés rajongói számára. Vezeték nélküli távirányítóval felszerelt, amely lehetővé teszi a fényképek és videók rögzítését a telefon zárógombjának használata nélkül. Ez a távirányító kicsúszik a pólusból, és Bluetooth technológián keresztül csatlakozik a telefonjához, így akár 15 méter távolságból is vezérelheti azt. 2in1 - a készlet tartalmaz egy monopodot, amely kihajtható állványra (állványként) és egy távirányítót a fényképezéshez. Az üzemmódváltás egyszerű és csak néhány mozdulatot igényel. Csúsztassa el a távirányító fogantyúját, tegye szét a lábait. A monopod 60 cm hosszúra nyúlik ki, a telefontartó pedig 360 fokban forgatható.

Miután az állványra kibontottuk a monopodot, akár 10-15 méteres távolságban is fényképezhetünk! A kütyü nagyszerű megoldás lesz az utazók számára, akik újonnan felfedezett helyeket, megmászott csúcsokat szeretnének megörökíteni, de nem csak - a monopod jól fog működni családi összejöveteleken, baráti társaságban, stb. Csak állítsa sík felületre, vegye a távirányítót a működtetéshez, és élvezze az egyedi fényképet!

A távirányító párosítása az okostelefonnal Bluetooth-on keresztül történik, nincs szükség további alkalmazásokra. Android és iOS rendszereken egyaránt működik. Csak kapcsolja be a Bluetooth-t a telefonján, és keresse meg a "SELFIE" eszközt - párosítsa azt. Miután csatlakoztatta a telefonhoz, fényképeket készíthet.

A termék nemcsak fotózásra, hanem vlogolásra is használható! A távirányítón lévő gomb megnyomásával az exponáló gombként működik, így fényképet készíthet, és elindíthatja a videofelvételt - a felvétel leállításához ugyanezt a gombot kell megnyomnia. Az állvány funkció videohívásokhoz is hasznos. A könnyű és kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy magával vigye egy utazásra, a hátizsákjában hordozza vagy az autójában tárolja - így mindig kéznél van.

Paraméterek:

  • fekete szín; távirányító hatótávolsága: 10-15m
  • anyag: műanyag + alumínium
  • teleszkópos: igen
  • a telefontartó 360 fokban forgatható
  • vezeték nélküli távirányító: igen
  • lyukszélesség: 6-10 cm
  • kísérleti tápegység: CR 1632 (tartozék)
  • monopod méretei összehajtás után (hosszúság/szélesség): 19/3 cm
  • távirányító méretei (szélesség/magasság): 2 x 3,5 cm
  • maximális hossza kibontva: 60 cm
  • súly: 106 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektronika
Súly: 0.2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: