Ragadós légycsapda 10 m Repest 19052

Kód: 9282162022
3 916 Ft
Elfogyott
A tétel elfogyott…

A légycsapda Repest egy erős ragadós csapda a repülő rovarok számára. Nagy felületének (25 cm x 10 m) köszönhetően ideális ipari alkalmazásokhoz és állattartó létesítményekhez.

Részletes információ

HITELES ÜZLET
HITELES ÜZLET
Több mint 1000 vásárló ajánl minket a recenziókban
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
199€ feletti vásárlás esetén.
SAJÁT RAKTÁRKÉSZLET
SAJÁT RAKTÁRKÉSZLET
Több mint 5000 termék raktáron
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Ha kétségei támadtak, hívjon bátran...

Termék részletes leírása

Ragasztós légypapír 10 m Repest 19052
A légycsapda Repest egy erős ragadós csapda a repülő rovarok számára. Nagy felületének (25 cm x 10 m) köszönhetően ideális ipari alkalmazásokhoz és állattartó létesítményekhez. A ragasztó használata a legegyszerűbb és egyben nagyon hatékony módja a legyek elleni küzdelemnek. A ragadós légycsapda nem tartalmaz mérgező anyagokat. Ennek eredményeként a ragasztópapír például az élelmiszeriparban is használható. A légycsapó felületére olyan mintát nyomtatnak, amely nemcsak hatékonyan vonzza a rovarokat, hanem láthatatlanná is teszi a felragasztott legyeket. A ragasztópapír dekoratív mintázata miatt a termék ideális otthoni vagy lakásbeli használatra. A tekercs szagtalan és nem tartalmaz mérgeket, így lakásokban és műszaki helyiségekben egyaránt használható. A ragasztó ragasztója nagyon erős, és egyetlen légy sem tud kiszabadulni, ha egyszer csapdába esett.

Paraméterek:

  • tekercs hossza: 10m
  • méretek: 25,5x1000 cm
  • súly: 390 g
  • csomag súlya: 404 g

A legyek szinte mindenhol csapásként terjednek. Az ürülékük szennyeződést okoz és betegségeket okozhat. A légycsapó egy alternatív, hatékony és környezetbarát módszer az állattartó épületekben és más helyeken történő legyek elleni védekezésre. A tekercses pálca a legjobb anyagból és a legújabb technológia szerint készül. A légypapír tekercsben sokoldalúan felhasználható. A ragasztópálcát a kívánt hosszúságúra kell nyújtani. A ragasztótekercs vízszintesen is elhelyezhető. Pormentes környezetben kell elhelyezni. Nem tartalmaz mérgező anyagokat, ezért nem káros az emberekre és az állatokra.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ház és tartozékok
Súly: 1 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: