Medence 366x100 cm Steel Pro Bestway - 56418

Kód: RM_56418
110 182 Ft
Raktáron (1 ks)

A 366 x 100 cm-es kerti kerti medence szivattyúval és 9150 literes térfogattal gondoskodik a forró napokon a boldog hűsölésről. A lenyűgöző méretű, szenzációs kör alakú medence kényelmesen elférnek benne a gyerekek és szüleik is.

Részletes információ

HITELES ÜZLET
HITELES ÜZLET
Több mint 1000 vásárló ajánl minket a recenziókban
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
199€ feletti vásárlás esetén.
SAJÁT RAKTÁRKÉSZLET
SAJÁT RAKTÁRKÉSZLET
Több mint 5000 termék raktáron
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Ha kétségei támadtak, hívjon bátran...

Termék részletes leírása

Úszómedence 366x100 cm Steel Pro Bestway 56418
A 366 x 100 cm-es kerti kerti medence szivattyúval és 9150 literes térfogattal gondoskodik a forró napokon a boldog hűsölésről. A lenyűgöző méretű, szenzációs kör alakú medence kényelmesen elférnek benne a gyerekek és szüleik is. A medence vázszerkezete fémszerkezetű, amely ellenáll az esőnek és a változó időjárási körülményeknek. A FrameLink System™ rendszerben használt speciális kötőelemek megakadályozzák a korróziót a fém-fém kapcsolaton. A medence medencéje DuraPlus™ anyagból készül, amely poliészterhálós magból és két vastag PVC rétegből áll. Jellemzője a fokozott tartósság és a lyukasztásállóság. A medence kényelmes és biztonságos létrával van felszerelve, amely lehetővé teszi a lépcsők egyszerű és gyors eltávolítását, amikor a medence nincs használatban. Ennek következtében a gyermekek felnőtt felügyelete nélkül nem léphetnek be a medencébe. Egy ilyen medencében 9150 liter víz fér el, így gond nélkül merülhetsz. A gyors vízelvezetéshez speciális áramlásszabályozó szelepek állnak rendelkezésre. A víz tisztaságáról egy szivattyú gondoskodik, amely megszűri a vizet, hogy a lehető legtovább élvezhesse a tiszta vízben való nyári lustálkodást.

A készlet tartalma:

  • 366 cm x 100 cm-es medence
  • szűrőszivattyú 2,006 l/h kapacitással # 58383
  • iI. típusú szivattyúszűrő
  • szivattyútömlő
  • bilincsek
  • biztonságos létra # 58330
  • szivattyúfurat dugók
  • javítófolt
  • utasítás

A medence lekerekített formája könnyű telepítést és mindenekelőtt nagyobb stabilitást és kevesebb pazarolt helyet jelent. A legújabb technológia biztosítja a hosszú élettartamot.
Új termék, eredeti csomagolásban, a gyártó garanciájával.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ház és kert
Súly: 38 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: