Lágy szenzoros kockák 20 db Iso Trade - 11401

Kód: 18482292022
8 821 Ft
Raktáron (>5 ks)

Az érzékszervi játékok rendkívüli segítséget nyújtanak kicsinyeinknek a világ felfedezésében és érzékszerveik stimulálásában. Ezek nemcsak örömteli, fejlesztő szórakozást nyújtanak gyermekének, hanem fogzáskor is megkönnyebbülést hoznak neki. A blokkok domború számokat, alakzatokat és állatokat tartalmaznak.

Részletes információ

HITELES ÜZLET
HITELES ÜZLET
Több mint 1000 vásárló ajánl minket a recenziókban
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
199€ feletti vásárlás esetén.
SAJÁT RAKTÁRKÉSZLET
SAJÁT RAKTÁRKÉSZLET
Több mint 5000 termék raktáron
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Ha kétségei támadtak, hívjon bátran...

Termék részletes leírása

Puha érzékelő kockák 20 db Iso Trade
Az érzékszervi játékok rendkívüli segítséget nyújtanak kicsinyeinknek a világ felfedezésében és érzékszerveik stimulálásában. Ezek nemcsak örömteli, fejlesztő szórakozást nyújtanak gyermekének, hanem fogzáskor is megkönnyebbülést hoznak neki. A blokkok domború számokat, alakzatokat és állatokat tartalmaznak. Gyönyörű, élénk színekkel rendelkeznek, amelyek tökéletesen ösztönzik gyermeke fejlődését. A speciális mélyedéseknek és kiemelkedéseknek köszönhetően a gyermek a kockákat sorban összekapcsolhatja. Az érzékszervi játékok alakítják a környezetből érkező ingerek befogadásának, megértésének és az azokra való reagálásnak a képességét. A blokkok használatával javíthatjuk a mozgáskoordinációt, és stimulálhatjuk az érzékszerveket, például a hallást, a látást és a tapintást. A blokkok nyomkodáskor lágy, klasszikus hangot adnak ki, ami kellemes és érdekes élményt nyújt a baba számára.

A blokkok speciális puha anyagból készülnek, amely rendkívül puha és könnyű, és nem tartalmaz káros anyagokat, így kisgyermekek számára is használható fogócskaként. A blokkokat 6 hónapos kortól használhatják a gyermekek.

Az érzékelőpárnák vizuálisan vonzóak és gondos, precíz kivitelezéssel rendelkeznek. Élénk színeik, különböző formáik és méreteik megragadják a babák tekintetét, és biztosan játékra ösztönzik őket. A készlet 8 kockát, 4 állatot és 8 golyót tartalmaz.

Paraméterek:

  • szín: többszínű
  • anyag: gumi
  • a blokkok száma a készletben: 20;
  • 1 kocka méretei (hossz/szélesség/magasság): 5/6/5cm;
  • súly: 0,89 kg;
  • csomagolási súly: 1,03 kg

A készlet tartalma:

  • 8 kocka;
  • 4 állat: béka, kutya, nyuszi és tehén
  • 8 labda

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gyermekáruk
Súly: 1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: