Felfújható szék háttámlával Bestway - 43540

Kód: 2155672022
10 135 Ft
Raktáron (1 ks)

A víz melletti pihenés a felfújható matracnak köszönhetően extra örömet okoz. Előnye a hálós alja, amelyet úgy terveztek, hogy hűvösen tartsa Önt pihenés közben.

Részletes információ

HITELES ÜZLET
HITELES ÜZLET
Több mint 1000 vásárló ajánl minket a recenziókban
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
199€ feletti vásárlás esetén.
SAJÁT RAKTÁRKÉSZLET
SAJÁT RAKTÁRKÉSZLET
Több mint 5000 termék raktáron
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Ha kétségei támadtak, hívjon bátran...

Termék részletes leírása

Felfújható háttámlával Bestway - 43540
A víz melletti pihenés a felfújható matracnak köszönhetően extra örömet okoz. Előnye a hálós alja, amelyet úgy terveztek, hogy hűvösen tartsa Önt pihenés közben. A matrac sérülésálló, felfújható pajzs anyagból készült. Ezenkívül rugalmassága elnyeli az ütéseket, és csökkenti a lyukadás kockázatát. Az érdekes színkialakítás vonzza a figyelmet, és lehetővé teszi a matrac gyors elhelyezését. Könnyen felfújható a légtelenítő szelep meglazításával.

A felfújható úszógumi kényelmes fejtámlával és háttámlával van felszerelve, ami rendkívül kellemes pihenést garantál. Rendkívül tartós felfújható héjból készült, amely garantálja a gondtalan, hosszan tartó pihenést a tó mellett vagy a medencében. Ezenkívül 2 dupla biztonsági szeleppel rendelkezik - megakadályozza a spontán légszivárgást szivattyúzás közben. A készletben található tapasz vízálló, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a víz miatt lehámlik. A matracot akkor is rögzítheti, ha vízben van. Medencékhez és más felfújható kiegészítőkhöz is kiválóan használható. A matracon fekvők kényelmét szolgálja, hogy az oldalfalba egy speciális nyílást építettek az italok számára. Ennek a kényelemnek köszönhetően a forró napokon a medencében ülhet kedvenc italával vagy koktéljával, és úszás közben élvezheti azt.

Paraméterek:

  • szín: kék/fekete
  • anyag: felfújható
  • 14 év feletti személyeknek szánták
  • maximális terhelés 90 kg
  • méretek: 109x188x46 cm
  • súly: 1,51 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Felfújható játékok
Súly: 2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: