Anti-stressz szőnyeg kutyáknak Purlov -19378

Kód: 1145182022
3 033 Ft
Raktáron (>5 ks)

Ha kedvence stresszel az állatorvoshoz, a fürdetés vagy a szárítás miatt, nem szereti, ha megkefélik, vagy egyszerűen csak válogatós, akkor van egy nagyszerű szőnyegünk a számára.

Részletes információ

HITELES ÜZLET
HITELES ÜZLET
Több mint 1000 vásárló ajánl minket a recenziókban
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
199€ feletti vásárlás esetén.
SAJÁT RAKTÁRKÉSZLET
SAJÁT RAKTÁRKÉSZLET
Több mint 5000 termék raktáron
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Ha kétségei támadtak, hívjon bátran...

Termék részletes leírása

Anti-stressz szőnyeg kutyának Purlov - 19378
Ha kedvence stresszel az állatorvoshoz, a fürdetés vagy a szárítás miatt, nem szereti, ha megkefélik, vagy egyszerűen csak válogatós, akkor van egy nagyszerű szőnyegünk a számára. Szilikon párna fülekkel a finom ételek, pástétom, paszta vagy bármilyen más egyedi összetétel nyalogatásához, élvezetesebbé, pihentetőbbé és az érzékeket stimulálóvá teszi a pillanatokat. Kutyája vagy macskája el lesz ragadtatva. A termék minden korosztályú állatnak ajánlott, kölyökkutyák, cicák és idősebb négylábúak is szeretni fogják.

Az alsó tálca rögzített tapadókorongokkal van ellátva, amelyek megkönnyítik a kádra vagy zuhanyzóra való rögzítést. A padlóhoz is rögzíthető, így kedvence könnyen lenyalhatja róla a finomságokat. A gumi kiemelkedései masszírozzák az ínyt és a nyelvet a szájhigiénia biztosítása érdekében. A szőnyeg megakadályozza, hogy ételmaradékok maradjanak a háziállat szájában, így kiküszöbölve a baktériumok elszaporodásának és a kellemetlen szagok kialakulásának problémáját. Ha kedvence gyakorlatilag minden étkezést megeszik, egy etetőszőnyeg nagyon hasznos lehet. A barázdáknak köszönhetően az állatnak egy kicsit meg kell dolgoznia, hogy kihozza a finomságokat. Ez a megoldás elősegíti a lassú ételfogyasztást, és így hozzájárulhat a megfelelő emésztéshez.

Paraméterek:

  • szín: fekete
  • anyag: szilikon
  • méretek: 20 x 20 x 0,6 cm
  • súly: 0,188 kg
  • csomagolt súly: 0,192 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tálak és tálcák
Súly: 1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: